Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
zip
14.6MB

                                                 Vrednovanje u nastavi informatike - prijedlozi alata za vrednovanje (primjeri dobre prakse)

Tijekom interaktivnog izlaganja Vrednovanje u nastavi informatike osvrnut ćemo se ukratko na metode vrednovanja učeničkih postignuća (vrednovanje kao učenje, vrednovanje za učenje i vrednovanje naučenog). Za svaku od navedenih metoda prikazat ćemo konkretan primjer korištenja digitalnog alata koji nam se pokazao kao dobar odabir u vrednovanju rada naših učenika tijekom nastave informatike.

Autor(i):

Nina Posarić; Osnovna škola Ante Kovačića, Zlatar

Učiteljica informatike u OŠ Ante Kovačića Zlatar unatrag 25 godina. Završila je Fakultet organizacije i informatike te pedagoško-psihološku izobrazbu. Bila je voditeljica Županijskog stručnog vijeća učitelja informatike Krapinsko-zagorske županije, od šk. god. 2006./2007. do 2017./2018. Održala je velik broj predavanja i radionica vezanih uz primjenu IKT-a. U listopadu 2018. drugi je put promovirana u zvanje učiteljice savjetnice.

Draženka Kuzman; Osnovna škola Konjščina

Učiteljica informatike u Osnovnoj školi Konjščina. Prvi dio svog radnog vijeka provela je u privredi, u odjelu informatike kao programer i sistemski analitičar. Od 2004. godine radi u prosvjeti. Završila je Fakultet organizacije i informatike te pedagoško-psihološku izobrazbu. Tijekom šk. godine 2010./2011. sudjelovala je kao predavač u projektu ICT Edu u više škola Krapinsko-zagorske županije. Suradnički je raspoložena i spremna za nove izazove.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC