Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
7.4MB

                                                 Radionica Genially

Kroz ovu Genially radionicu polaznici će naučiti osnove rada u Genially platformi koja je besplatna i na kojoj se može kreirati mnogo vrsta interaktivnih sadržaja. Genially se može koristiti za podučavanje, komunikaciju i predstavljanje te pomoću njega mogu kreirati zanimljive i interaktivne prezentacije, izvještaji, iskustva učenja, igrice, interaktivne slike, infografiku, upute, video prezentacije, priče, vremenske sljedove, itd. Platforma također ima izvrsne efekte i upečatljive dizajne koji su dostupni u besplatnoj verziji pomoću kojih se može stvoriti obogaćen sadržaj koji olakšava zadržavanje pažnje. Alat omogućuje izradu sadržaja za nastavu koji će učenicima na njima zanimljiv način predstaviti nastavne sadržaje kako bi se lakše ostvarili ishodi učenja. Polaznici će na radionici kroz upute i smjernice izraditi jedan Genially sadržaj, podijeliti ga sa ostalim polaznicima preko Padlet ploče, te ispuniti upitnik zadovoljstva održanom radionicom.

Autor(i):

Alma Šuto; Osnovna škola Zmijavci

Učiteljica informatike i tehničke kulture napredovala u zvanje savjetnika radi u Osnovnoj školi Zmijavci. Redovito se stručno usavršava, razmjenjuje iskustva i primjere dobre prakse na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini. Sudjeluje u međunarodnim projektima i inicijativama sa ciljem razmjene znanja i iskustava, razvoja inovativnosti i kreativnosti u procesu učenja i poučavanja. Završila CARNet-ovu E-learning akademiju smjer Tutoring. Sudjelovala u mnogim projektima edukacije obrazovnih djelatnika kao edukator, mentor, trener,.. Održala niz radionica i predavanja na skupovima županijske, međužupanijske, državne i međunarodne razine iz područja primjene digitalnih tehnologija u nastavi i integracije digitalnih tehnologija u svakodnevno učenje i poučavanje u različitim područjima. Autorica digitalnih obrazovnih sadržaja objavljenih na portali Školske knjige e-Sfera.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja: Polaznici radionice moraju poznavati osnovni rad na računalu te mogućnost snalaženje u novim web 2.0 i web 3.0 alatima. Polaznicima za prijavu potrebno poznavati korisničke podatke za aktivnu adresu e-pošte ili korisničke podatke za prijavu na neku od društvenih mreža Facebook, Twitter ili LinkedIn.

Procjena razine predznanja: Srednja

Trajanje: 90 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC