Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
3.6MB

                                                 Digitalne kompetencije ravnatelja u službi razvoja škole

Interaktvina prezenacija tijekom koje će sudionicima biti prezentirana važnost razvoja vlastitih digitalnih kompetencija putem edukacija u projektu e-Škole s obzirom na ulogu ravnatelja u razvoju digitalnih kompetencija djelatnika i učenika kao i s obzirom na ulogu koju ravnatelji imaju u razvoju digitalne zrelosti škole. Namijenjeno samo ravnateljima.

Autor(i):

Lucija Dejanović; Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET

Lucija Dejanović u CARNET-u radi od 2013. godine. Kao član tima Odjela za podršku obrazovanju radi na aktivnostima i projektima vezanima za implementaciju informacijsko komunikacijske tehnologije u proces učenja i poučavanja poput ICT Curricula, Assessment of Transversal Skills 2020, CRISS i e-Škole. U projektu e-Škole kroz mnogobrojne poslove i aktivnosti bavi se razvojem sustava za digitalnu zrelost škola i razvojem digitalnih kompetencija korisnika.

Gordana Jugo; Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET

Gordana Jugo je u CARNET-u od 2002. godine gdje radi prvenstveno na području obrazovanja i podrške poučavateljima na svim obrazovnim razinama u primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju. Voditeljica je CARNET-ove Službe za obrazovne tehnologije. U projektu e-Škole bavi se razvojem sustava za digitalnu zrelost škola kao i razvojem digitalnih kompetencija korisnika. Sudjelovala je u nekoliko europskih obrazovnih projekata, a trenutno je uključena u CRISS projekt čiji je cilj certificiranje digitalnih kompetencija učenika.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC