Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »

                                                 Izrada interaktivnih elemenata pomoću alata H5P u Loomen-u

Radionica je sadržajno prilagođena mogućnostima koje pruža CARNetov sustav Loomen te ostalim instancama Moodlea koje se koriste u CARNETu. Polaznici radionice će se upoznati s besplatnim dodatkom za Moodle zvanim H5P Interaktivni sadržaj (https://h5p.org/) koji je instaliran na sve Moodle instance u CARNET. Kako se alat sastoji od 42 dijela koji se ne mogu tijekom jedne dvosatne radionice obraditi, mi ćemo obratiti 7 alata koje smatramo izuzetno korisnima. Po završetku određenih cjelina i aktivnosti radionice polaznici će rješavati zadatke kako bi provjerili usvojeno znanje.

Autor(i):

Ivica Matotek; CARNET

Ivica Matotek je rođen, živi i radi u Osijeku. Diplomirao je 1997. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku i time stekao zvanje diplomirani inženjer elektrotehnike. U Rektoratu sveučilišta J. J. Strosmayer-a je zaposlen od 01. srpnja 1998. do 30. lipnja 1999. na radnom mjestu sistem inženjera, a od 01. srpnja 1999. je zaposlen u CARNET-u. E-learningom se bavi od 1999. godine kao administrator sustava za udaljeno učenje WebCT o čijem je radu održao niz radionica po cijeloj Hrvatskoj. Administrator je sustava za udaljeno učenje Moodle od 2008. godine. Koautor je tečajeva "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a", „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a 2“, "Moodle MOOC" te drugih radova i prezentacija vezanih za Moodle.

Marin Režić; CARNET

Marin Režić završio je 2010. godine preddiplomski, a 2013. godine i diplomski studij elektrotehnike, smjer komunikacije i informatika na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku i time stekao zvanje magistar inženjer elektrotehnike. Usporedno uz Elektrotehnički fakultet, završio je i Program za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu na Filozofskom fakultetu u Osijeku. U CARNET-u radi od srpnja 2018. godine kao suradnik u Odjelu za podršku obrazovanju gdje sudjeluje u administraciji Moodle sustava, stvaranju sadržaja, kao i rješavanju korisničkih upita.

Mirela Carev; CARNET

Mirela Carev diplomirala je sociologiju te završila poslijediplomski studij iz područja upravljanja kvalitetom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Završila je E-learning akademiju, smjer Course Design. U CARNET-u radi od 2002. prvo kao suradnik u Službi za članice te sudjeluje u nizu CARNET-ovih projekata. Od 2005. radi kao administrator WebCT-a, licenciranog sustava za udaljeno učenje, a od 2008. kao administrator CARNET-ovog sustava Moodle. Koautorica je tečajeva „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a“, „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a 2“ „Igre u Moodle-u“ i „Korištenje Jinga u nastavi“, „Moodle MOOC“ te drugih radova i prezentacija vezanih za Moodle.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja: Osnovna inforamtička znanja

Procjena razine predznanja: Osnovna

Trajanje: 90 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC