Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
8.3MB

                                                 Upoznavanje referentne zbirke pomoću QR kodova

Interaktivno izlaganje "Upoznavanje referentne zbirke pomoću QR kodova" ima za cilj prezentirati uporabu novog alata - QR kodova u nastavi te razviti sposobnost služenja referentnom zbirkom i snalaženjem unutar iste. Naš cilj je pokazati kako pomoću novih tehnologija razviti umijeće samostalnog pronalaska i vrjednovanja potrebnih informacija. Želimo prikazati primjere dobre prakse u kojima su učenici sposobni imenovati i međusobno razlikovati vrste građe unutar zbirke korištenjem QR koodova te prikazati rad s učenicima koji su pomoću QR kodova sposobni odabrati jedinicu građe unutar referentne zbirke premapotrebi realiziranjaodređenih zadaća.

Autor(i):

Ivana Bandić Štrbac; Osnovna škola "Bol", Split

Ivana Bandić Štrbac rođena je 1985. godine u Sinju gdje je stekla osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje. Obrazovanje nastavlja na Sveučilištu u Zagrebu gdje je stekla titulu magistre primarnog obrazovanja i magistre informacijskih znanosti. Radila je kao učiteljica razredne nastave i usavršavala se u radu s djecom s posebnim potrebama. Danas radi kao stručni suradnik - knjižničar u Osnovnoj školi "Bol" u Splitu i Osnovnoj školi "Stjepan Radić" Donja Tijarica.

Marija Ivšić; Osnovna škola "Mertojak", Split

Marija Ivšić rođena je 1983. godine u Brčkom u Bosni i Hercegovini. Osnovnoškolsko obrazovanje stekla je u Račinovcima a srednjoškolsko u Vinkovcima. Obrazoavnje dalje nastavlja na Sveučilištu u Osijeku gdje je stekla titulu diplomiranog bibliotekara i profesorice hrvatskog jezika. Danas radi kao stručni suradnik - knjižničar u Osnovnoj školi "Mertojak" u Splitu.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje: 45 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC