Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
667KB

                                                 BoF - korisnička perspektiva u Sustavu za korisnike

Self care korisnički portal omogućit će CARNET-ovim korisnicima uvid u podatke o uslugama, aplikacijama i projektnim aktivnostima iz različitih informacijskih sustava. Na radionici će biti prikazana ideja korisničkog portala, prikazan pregled podataka koji će biti dostupni korisnicima i prezentirat će se na koji način korisnici mogu upravljati podacima i korisničkim računima a koje CARNET kao ustanova nudi kroz razne usluge i servise.

Autor(i):

Anamarija Sorić Ćustić; CARNET

Anamarija Sorić Ćustić radi u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET na mjestu voditeljice Registra .hr domena. Tijekom 20-godišnjeg rada u CARNET-u, radila je na različitim poslovima, vodila je Ured za administraciju i vođenje posebnih projekata unutar kojega se nalaze CARNET-ove službe za odnose s javnošću, marketing, međunarodnu suradnju i potporu događanjima. Također je vodila organizaciju serije CARNET-ovih korisničkih konferencija - CUC, organizaciju događanja NATO ANW – The Third CEENet Workshop on Network Management te organizaciju Joint TERENA Networking Conference and CARNET Users Conference . Tijekom provedbe prve faze projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt), vodila je element pod nazivom Diseminacija i vidljivost. Završila je Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, smjer politologija.

Jurica Vratarić; CARNET

Jurica Vratarić radi u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET na mjestu voditelja Službe za upravljanje podacima u Odjelu računalne infrastrukture i servisa. Uz formalno obrazovanje (Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer profesor fizike), profesionalno se usavršavao na tečajevima i stručnim programima usavršavanja iz područja programiranja poslovnih aplikacija, vođenja projekata, podrške korisnicima, komunikacijskih vještina, upravljanja uslugama IT-a (ITIL), organizacije i upravljanja procesom razvoja proizvoda (Agile, SCRUM).

Od većih projekata koje je vodio ili bio član tima izdvajaju se: uspostava Kontakt centra u CARNET-u (član tima, koordinacija), organizacija podrške korisnicima za CARNET-ove usluge i servise, organizacija podrške korisnicima za Državnu maturu i Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta, razvoj sustava e-Matica (vođenje i koordinacija timova), razvoj sustava e-Dnevnik (vođenje i koordinacija timova), uspostava i vođenje Centara potpore za sustav e-Matica, uspostava i vođenje Centara potpore za Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. U projektu e-Škole (pilot) voditelj je rezultata "Unaprijeđeni, transparentni i povezani poslovni i nastavni procesi škola" i zadužen je za razvoj aplikacija i informacijskih sustava.

Kao voditelj projekta radio je na razvoju informacijskog sustava za analitike učenja i rudarenje obrazovnih podataka, te na implementaciji informacijskog sustava jezera podataka i analitičkih alata za potrebe analiza podataka u obrazovnom sustavu u RH.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja: poznavanje CARNET-ovih usluga i servisa namijenjenim CARNET-ovim korisnicima

Procjena razine predznanja: Srednja

Trajanje: 90 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC