Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
101.5MB

                                                 Čiča GorIoT

Koja je poveznica između Balzacova kapitalnog djela i interneta stvari? Što su prodanosti a što nedostaci IoT koncepta? Koji su Balzacovi najpamtljiciji citati? Kako se Internet stvari može primjenjivati u svakodnevnom životu i edukaciji? Sve navedeno a i malo više od toga doznajte na i HT-ova dinamična dvojca!

Autor(i):

Krešimir Jusup; Hrvatski Telekom

Radeći kao savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu, a kasnije i kao marketinški menadžer za ICT i Cloud tehnologije, Krešimir Jusup je naučio i shvatio kako kod korisnika telekomunikacijskih i ICT usluga postoji potreba za konstantnom edukacijom, a sve u svrhu praćenja trendova u industriji koji kompanijama donose konkurentnost na tržištu, povećanje efikasnosti, optimizaciju poslovnih procesa i u konačnici unaprjeđenje poslovanja. Kroz dvadesetogodišnje iskustvo rada u ovoj industriji profilirao se u vrhunskog edukatora korisnika ICT usluga, zaposlenika Hrvatskog Telekoma, a i svih ostalih željnih stjecanja novih znanja i širenja vlastitih obzora. Čest je gost i predavač na tematskim konferencijama, radionicama, u školama i učilištima.

Branimir Hebrang; Hrvatski Telekom

Početak Branimirove profesionalne karijere obilježile su godine rada u marketinškim agencijama nakon kojih je prešao u marketing za digitalne tehnologije u kojima vidi budućnost poslovanja. Branimir radi na poziciji marketinškog menadžera za ICT i Cloud usluge u Hrvatskom Telekomu gdje je zadužen za promociju i približavanje novih tehnologija tržištu poslovnih korisnika te educiranju o njihovoj primjeni u svakodnevnom poslovanju. Slobodno vrijeme najradije provodi baveći se sportom i rekreacijom poput planinarenja, badmintona i košarke, a nije mu strano niti natjecanje u pub kvizovima. Slobodno vrijeme najradije provodi u druženju s dvogodišnjom kćeri.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC