Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »

                                                 Primjena open-source tehnologije u školstvu

U školstvu RH učenici imaju mogućnost učenja programiranja Python programskog jezika. Tvrtka Infodom će prezentirati svjetsku open-source platformu Odoo koja se bazira na Python programskom jeziku te PostgreSQL bazi podataka i kroz primjere pokazati kako se ista platforma koristi za razvoj aplikacija u području školstva, ne samo u RH već i u svijetu.

Autor(i):

Jelena Gorički; InfoDom

Jelena Gorički, mag.inf., InfoDom d.o.o. Jelena Gorički stekla je zvanje magistre informatike na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin, smjer Organizacija poslovnih sustava. U tvrtci InfoDom zaposlena je na poziciji konzultanta za poslovna rješenja gdje sudjeluje na inozemnim i tuzemnim projektima implementacije i održavanja svjetskih ERP sustava kao što su Oracle EBS te ODOO Open source rješenje. Radeći u ulozi konzultanta te u ulozi voditelja projekta na određenim projektima, stekla je važno znanje i iskustvo na području upravljanja poslovnim procesima tvrtke te rada ERP sustava na projektima implementacije i održavanja Oracle EBS-a u Odašiljačima i vezama, Elektroprivredi Crne Gore, Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu, Dalekovodu i Plinacro-u. Također, u ulozi voditeljice projekta sudjeluje na projektu analize i dizajna rješenja za lokalizaciju softvera sukladno zakonskim i poreznim propisima RH za tvrtku FlixBus i na projektu analize i preporuke unaprjeđenja ERP sustava sukladno najboljim svjetskim praksama za tvrtku Končar. Na projektu Razvoja i implementacije sustava za podršku poslovanju škola u sklopu projekta ''e-škole: uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)'' u ulozi konzultanta i kao dio PM tima proširuje svoje znanje na području uvođenja ERP sustava za proračunske korisnike. Predanim radom na velikom broju projekata koji uključuju velik spektar korisnika sa različitih područja rada, svakim danom širi svoje znanje o poslovnim procesima i primjeni poslovno – informacijskih sustava kako kod profitnih organizacija, tako i proračunskih korisnika.

Stjepan Tešija; InfoDom

Stjepan Tešija, struč.spec.ing.el., InfoDom d.o.o Stjepan Tešija stekao je zvanje stručnog specijalista inženjera elektrotehnike na Sveučilišnom odjelu za stručne studije u Splitu, smjer Integrirane komunikacijske tehnologije. U tvrtci InfoDom zaposlen je na poziciji Python & PostgreSql developera gdje se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem poslovnih sustava koristeći ODOO open source rješenje. Na projektu Razvoja i implementacije sustava za podršku poslovanju škola u sklopu projekta ''e-škole': uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola(pilot projekt)'' u ulozi developera proširuje svoje znanje o Python programskom jeziku, bazama podataka kao i o području uvođenja ERP sustava za proračunske korisnike.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC