Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »

                                                 Optimalno korištenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija za bolje rezultate učenja

Dio je ICT rješenja u projektu E-škole bežična mreža u implementiranim pametnim učionicama a koja uključuje set aplikacijskih programskih sučelja (eng. API, Application Programming Interface). U ovoj ćemo prezentaciji pokazati na koji način Aruba Networks otvoreni API omogućavaju integraciju drugih softverskih rješenja i platformi koje koriste otvoreni API sustav. Korištenje navedenih API-ja i inovativna rješenja Storm Grupe mogu dodatno unaprijediti IT sustav u školi i osigurati preduvjete za realizaciju pametne škole. S druge strane, oitvorenost API-ja omogućava uključivanje učenika u razvoj pojedinih aplikacija te stjecanje znanja i vještina neophodnih za sve traženija zanimanja u procesima digitalizacije poslovanja.

Autor(i):

mr.sc. Samir Bračković; Storm Grupa

Samir Bračković je voditelj poslovnog razvoja u Storm Computers gdje dugi niz godina radi u prodaji ICT rješenja i razvoju poslovanja. Radi i kao voditelj projekata i projektnih timova na složenim ICT rješenjima. U tom je dijelu zadužen i za razvoj Edu sektora poslovanja u Storm Grupi koja, zajedno s drugim partnerima, uspješno sudjeluje u realizaciji projekata u okviru programa E-škole. Kao bivši srednjoškolski i sveučilišni nastavnik posebno je fokusiran na daljnje unaprjeđenje poslovanja Storm Grupe u Edu sektoru u smislu implementacije i integracije najnovijih tehnoloških rješenja u sustav obrazovanja RH.

Stjepan Motušić; Selecitum d.o.o.

Stjepan Motušić je Pre-sales konzultant za vodećeg proizvodača mrežne opreme prema analitičkoj kući Gartner, Aruba Networks. Zadužen je za razvoj Aruba mrežne ponude u Hrvatskoj sa naglaskom na velike Networking projekte te kontinuirani razvoj i unaprjeđenje partnerskog programa. Ima više od 7 godina iskustva u IT industriji kroz rad kao agent u Call Centru kompanije Hewlett Packard Enterprise za jugoistočnu Europu, a potom i kao voditelj istog tima. Fokusiran je na prednosti koje napredna tehnologija i najnovije inovacije mogu donijeti korisnicima i partnerima uz unaprjeđenje procesa i svakodnevnog poslovanja.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC