Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
395KB

                                                 Vanjsko vrednovanje znanja u digitalnom okruženju

Tehnološki napredak i implementacija digitalnih rješenja u obrazovanju donose promjene i u sferi vrednovanja. Primjena tehnologije za vrednovanje u svijetu sve se više koristi i na vrednovanjima velikih razmjera. Uz promjene na razini metode vrednovanja, javljaju se nove prilike u ispitnoj tehnologiji koje donose nove i inovativne ispitne zadatke. U kojoj mjeri je Hrvatska spremna za digitalne ispite visokog rizika, a koji instrumenti su već u razvoju i primjeni?

Autor(i):

Matija Batur; Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Matija Batur je stručni suradnik u Informacijsko-računalnom odjelu Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje. Po struci je pedagog je i doktorand je informacijskih i komunikacijskih znanosti. Bavi se analitikom, statističkim analizama, istraživanjima i koordinacijom projektnih aktivnosti.

Antonija Papić; Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Antonija Papić je stručna suradnica u Odjelu za organizaciju i provođenje ispita u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Po struci je edukacijski-rehabilitator i bavi se prilagodbom ispitne tehnologije za pristupnike s teškoćama.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC