Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
4.7MB

                                                 CSI-Lov na blago

Ogledni sat pokriva područje informatike u šestom razredu s temom elektroničkog nasilja koji se može povezati s obilježavanjem Dana sigurnijeg interneta. Sat je primjenjiv i za sat razrednika - Građanski odgoj i obrazovanje. Sudionici će se na satu uz pomoć motivacijskog videa i kratke vođene rasprave uvesti u temu sata. Nakon toga će u grupnom radu odigrati igru Memory - Sigurno surfanje i u interaktivnom razgovoru dati povratnu informaciju o igri. Provjera ostvarenih ishoda odradit će se uz pomoć alata Flippity - Lov na blago.

Autor(i):

Katarina Švarbić; Osnovna škola "Prof. Blaž Mađer" Novigrad Podravski

Katarina Švarbić, rođena je 31. kolovoza 1986. godine u Koprivnici. Završila je dvopredmetni studij Hrvatskog jezika i književnosti i Pedagogije na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Nakon studija zaposlila se kao stručni suradnik pedagog u OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac na pola radnog vremena, 2010. godine. Drugu polovicu radnog vremena dopunjuje u OŠ "Prof. Blaž Mađer" Novigrad Podravski od 2012. godine. Aktivno sudjeluje u svim projektima na razini škole, državnoj i međunarodnoj razini. U suradnji sa stem učiteljima napisala je prijavu i sudjelovala je u pilot projektu e-Škole.

Božica Ruk; Osnovna škola "Prof. Blaž Mađer" Novigrad Podravski

Božica Ruk rođena je 16.12.1967. godine. Po zanimanju je dipl.ing.rudarstva, a završila je pedagoško – psihološku edukaciju i dodatno osposobljavanje za učitelja informatike. Na poslovima učitelja tehničke kulture i informatike radi 20 godina u OŠ „Prof. Blaž Mađer“ Novigrad Podravski. Promovirana je u zvanje učitelj mentor. Sudjelovala je na školskim, županijskim i državnim natjecanjima iz tehničke kulture. Sudjelovala je u međunarodnom projektu Comenius. Zajedno s kolegicom Katarinom Švarbić vodila je projekt e-škole. Nastoji se što više profesionalno usavršavati kako bi učenicima prenijela nova znanja i vještine.

Ciljana skupina polaznika: učitelji i nastavnici

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC