Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
8.1MB

                                                 ClassFlow u nastavi

Dizajniran posebno za učitelje, ClassFlow je revolucionarna aplikacija temeljena na oblaku koji planiranje nastavnih sadržaja čini učinkovitijim, a njihov prijenos krajnjim korisnicima (učenicima) mnogo značajnijim, zanimljivijim i motivacijskim, povezujući mobilne uređaje, tablete, prijenosna računala, SMART ploče i druge interaktivne prikaze u razredu. Radionica će se sastojati od dva dijela: 1.Polaznici će se upoznati sa ClassFlow platformom u ulozi učenika po unaprijed izrađenom primjeru lekcije u kojoj su integrirane nastava biologije (medicine) i fizike. (45 min) 2.Polaznici će proći postupak prijave na platformu, te će, vođenom aktivnošću, kreirati nekoliko kartica vlastitog interaktivnog sadržaja. Naučiti će kako koristiti Classflow za stvaranje motivirajućeg učenja za učenike. Lekcije koje stvore u Classflowu imati će dva dijela: ono što učitelj vidi na ekranu (ili pokazuje na ekranu ispred sobe) i što učenici vide na svojim ekranima. Dizajnirat će zadatke, upitnike te bedževe za pojedine, uspješno izvršene aktivnosti. (45 min)

Autor(i):

Marija Gaurina; Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju

Marija Gaurina rođena je 1982. u Sinju, diplomirala je na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu i stekla zvanje profesora fizike i informatike. Radila je u OŠ Trilj od 2010. do 2016., a od 2016., do danas je zaposlena u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju. Član je ISE Hrvatske zajednice i stekla je značke Inovativni nastavnik: znalac i Inovativni nastavnik: Guru, sudjelovanjem na online tečaju "Inovativni nastavnici: primjena obrazovnih trendova i digitalnih alata". Ambasador je za Scientix u Hrvatskoj od 2017. Sudjelovala je u više međunarodnih projekata uključujući predavanja i radionice, a trenutno je uključena u OSOS projekt - Open School for Open Society. Koautorica je zbirke zadataka "Fizika plus" u izdanju Školske knjige.

Vedran Žadanj; Zdravstvena i veterinarska škola "Dr. Andrija Štampar", Vinkovci

Vedran Žadanj rođen je 1979. u Vukovaru, diplomirao je na 2008. na odjelu za Fiziku sveučilišta J.J. Strossmayera u Osjeku te stekao zvanje profesora fizike i tehničke kulture s informatikom. Od 2008. zaposlen u Zdravstvenoj i veterinarskoj školi Dr. "Andrija Štampar" u Vinkovcima. Od 2017. napredovao je u zvanje prof. mentor. Sudjelovao je na više od nekoliko državnih i međunarodnih konferencija, skupova te stručnih usavršavanja, sa nizom predavanja, radionica i treninga. Diplomant je dvogodišnjeg programa na visokoj školi za komunikologiju sveučilišta u Jonkopingu, kraljevina Švedska.

Danka Pažanin; Osnovna škola Ivana Filipovića u Zagrebu

Danka Pažanin rođena je 1982. u Sinju, diplomirala je na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu 2011. te stekla zvanje magistre struke edukacije, smjer matematika i fizika. Od 2011. do 2015. zaposlena u Osnovnoj školi Dubovac u Karlovcu, a od 2015. pa do danas u Osnovnoj školi Ivana Filipovića u Zagrebu.Redovito se stručno usavršava na seminarima i stručnim skupovma organiziranim od AZOO-e uz nekoliko izlaganja. Koautorica je nekoliko stručnih radova kako u Osječkom matematičkom listu (2014) tako i u Poučku (2014.,2015.)

Ivan Vulić; Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju

Ivan Vulić rođen je 1982. u Kninu, diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike strojarstva i brodogradnje, u Splitu 2009 te stekao zvanje dipl.ing. elektroenergetike. Od 2010. zaposlen u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju kao profesor s položenom razlikom pedagoških kolegija. Profesor je elektrotehničke skupine predmeta. Redovito se stručno usavršava na seminarima ASOO-e a mentor je učenicima u nizu projekata kako školske tako i županijske razine.

Ivana Ljevnaić; Osnovna škola "Augusta Cesarec" Ivankovo

Ivana Ljevnaić rođena je 1979.u Vinkovicima, diplomirala je na 2006. na odjelu za Fiziku sveučilišta J.J. Strossmayera u Osjeku te stekla zvanje profesora fizike i tehničke kulture. Voditeljica je županijskog stručnog aktiva Vukovarsko-srijemske. Suautorica je Zbirke zadataka Fizika plus te autorica testova za ucenike sa teskoćama iz fizike za 7. i 8.razred.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja: Minimalne digitalne kompetencije, osnove rada na računalu i u web pregledniku

Procjena razine predznanja: Osnovna

Trajanje: 90 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC