Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
23.3MB

                                                 Stavi zadaću na Padlet i lektiru na Loomen i uživaj!

Za "interaktivno izlaganje" Ivana Zrinščak U interaktivnom izlaganju pokazat ću primjenu digitalnog alata Padlet u nastavi kao odličnu nadopunu, osvježenje klasične domaće zadaće u bilježnici. Pokazat ću prednosti takvog načina komunikacije sa učenicima i kako koristeći Padlet proširujemo uporabu drugih digitalnih alata, povećavamo informatičku pismenost i međusobnu suradnju i komunikaciju. Kroz Padlet učenicima možemo pružiti šansu da se upoznaju sa drugim digitalnim alatima, kao na primjer alati za izradu mentalnih mapa, kreaciju i rješavanje kvizova, uređenje fotografija i izradu postera, video editore, alat za glasanje, wordcloud editor... Kolegica, Antea Rukavina Ivanjko, pokazati će kako koristi Loomen platformu u nastavi i kako može biti korisno sredstvo za provjeru pročitane lektire ili bilo kojeg oblika praćenja i vrednovanja učenikovog napretka.

Autor(i):

Ivana Zrinščak; Osnovna škola Ivana Granđe

Zovem se Ivana Zrinščak. Rođena sam 8.9.1981. u Zagrebu. Završila sam Opću gimnaziju u Velikoj Gorici, a nakon toga Učiteljski fakultet u Zagrebu, smjer učitelj sa pojačanim programom iz nastavnog predmeta matematika. Kao učiteljica matematike radim već 15 godina. Volim učiti i istraživati novosti koje nam donosi brzi razvoj digitalnih alata. Konstantno se stručno usavršavam preko svjetskih online platformi kao što su Coursera, European Schoolnet Academy, Etwinning... Sudjelujem u Erasmus i Etwinning projektima. Veseli me učenje i korištenje novih tehnologija i suradnja s ljudima iz cijeloga svijeta.

Antea Rukavina Ivanjko; Osnovna škola Ivana Granđe

Zovem se Antea Rukavina Ivanjko. Završila sam Opću gimnaziju u Sesvetama i upisala Učiteljsku akademiju u Zagrebu 2001., a diplomirala 2006. kao učiteljica RN s pojačanom matematikom. Vrlo brzo se zapošljavam i radim i kao učiteljica matematike. Trenutno radim kao učiteljica RN. Nemirnog sam duha. U svom radu često tražim nove izazove i trudim se svoj rad osuvremeniti i prilagoditi novim generacijama. U suradnji s učiteljima iz svoje škole izradila sam i sudjelujem u Erasmus projektu na E-učenju, tako prolazim tečaj Moodle-a te znanja primjenjujem u svojem radu.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC