Skip to main content
CARNET USERS CONFERENCE 2019

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
17.1MB

                                                 Povratak u budućnost

Ovim projektom željeli smo osvijestiti i potaknuti učenike i širu okolinu na važnost očuvanja kulturne baštine rodnog grada; usvojiti pojam kulturne baštine prema UNESCO-u. Provedene su tematske radionice tijekom cijele školske godine. Jedna od radionica je izrada digitalne razglednice Grada Krapine u CMS sustavu. Učenici su, uz vodstvo učitelja, samostalno osmislili, odabrali i izradili web mjesto.

Autor(i):

Miljenko Ilić; Osnovna škola Augusta Cesarca, Krapina

Miljenko Ilić rođen je 1983. godine u Zagrebu, diplomirao na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Nakon studija stekao pedagoško-psihološku naobrazbu na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Od 2010. godine radi na neodređeno vrijeme u OŠ Augusta Cesarca u Krapini, kao nastavnik informatike. Uspješno priprema učenike za školska i županijska natjecanja, a sudjelovao je i na državnom natjecanju iz Informatike. U školi vodi izvannastavnu aktivnost robotike i aktivno sudjeluje sa Krapinskim informatičkim klubom KRIK i Hrvatskim savezom informatičara u realizaciji Zimske škole informatike, koja se već godinama provodi u Krapini.

Sanja Belošević; Osnovna škola Augusta Cesarca, Krapina

Sanja Belošević rođena je 1984. godine u Zagrebu. 2008. godine diplomirala je na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu razrednu nastavu s pojačanim programom iz nastavnog predmeta njemački jezik. Od 2007. godine radi kao učiteljica njemačkog jezika u Osnovnoj školi Augusta Cesarca, Krapina. Uspješno priprema učenike za školska i županijska natjecanja, sudjelovala na državnom natjecanju. Aktivno sudjeluje u aktivnostima Goethe instituta te se u sklopu istog stručno usavršava (DLL program). Članica je eTwinninga – europskog portala za učitelje.

Ivana Suhodolčan; Osnovna škola Augusta Cesarca, Krapina

Ivana Suhodolčan rođena je 1980.godine u Zagrebu. 2005.godine diplomirala je na Učiteljskoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu stručni dodiplomski studij razredne nastave s pojačanim programom iz nastavnog predmeta engleski jezik. Kao apsolventica radila je dvije godine u školi stranih jezika u Zagrebu, a od 2005.godine radi na neodređeno kao učiteljica engleskog jezika. Zaposlena je u OŠ Augusta Cesarca u Krapini. Uspješno priprema učenike za školska i županijska natjecanja te je sudjelovala i na državnom natjecanju iz engleskog jezika. Niz godina sudjeluje te je jedna od koordinatorica projekata na nivou škole. Aktivno sudjeluje u projektu europskog portala za učitelje e Twinning.

Melita Majsec-Dragčević; Osnovna škola Augusta Cesarca, Krapina

Melita Majsec-Dragčević rođena je 1975. godine. Diplomirana je učiteljica razredne nastave s pojačanim predmetom engleski jezik. Na radnom mjestu učiteljice engleskog jezika radi 20 godina. Zaposlena je u OŠ Augusta Cesarca u Krapini. Nekoliko godina radila u Školi stranih jezika pri Pučkom učilištu Zabok. Osnivačica dječje engleske radionice za predškolsku djecu “ Spikaonica” DND- a Sv. Križ Začretje. Voditeljica je više projekata na nivou škole. Članica je europskog portala za učitelje e-Twinning. Sudjelovala u recenziji dodatnih nastavnih materijala za nakladničku kuću Profil. Osnivačica i urednica školskog lista “ Cesarček”.

Ciljana skupina polaznika: 

Potrebna predznanja:

Procjena razine predznanja:

Trajanje:

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2018 Zakon Group LLC